Nieuwe Sandisk Connect Wireless Flash Drive: USB met WiFi

Door , bron: Sandisk


Sandisk heeft sinds anderhalf jaar een USB-flashdrive met WiFi in haar assortiment. Deze Connect Wireless Flash Drive is een stick met WiFi en een geïntegreerde accu hetgeen volgens Sandisk ideaal is voor het opslaan van bestanden als je onderweg bent. Nu heeft het bedrijf een nieuwe, verbeterde versie gelanceerd.

Om te beginnen is de naam veranderd; de nieuwe stick heet ‘Sandisk Connect Wireless Stick’. Verder is deze versie leverbaar met 16, 32, 64 en 128 gigabyte opslag en kan drie HD-mediastreams via IEEE 802.11n van data voorzien. Uiteraard kan men de stick ook in een USB-poort steken. Helaas maakt de Wireless Stick gebruik van USB 2.0 in plaats van USB 3.0.

Als we de specificatielijst mogen geloven, bedraagt de accuduur maximaal vijf uur. De stick is 77 millimeter lang, 19 millimeter breed en 11 millimeter dik.

De Sandisk Connect Wireless Stick is nog niet opgedoken in onze prijsvergelijker. Naar verwachting liggen de introductieprijzen van de nieuwe generatie iets hoger dan de prijzen van de Connect Wireless Flash Drive waarvan de 16GB, 32GB en 64GB-varianten respectievelijk zo’n 45, 55 en 88 euro kosten.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken drie producten

  Product Laagste prijs

Sandisk Connect Wireless Flash Drive 16GB

USB 2.0, 16 GB

Specificaties

Sandisk Connect Wireless Flash Drive 32GB

USB 2.0, 32 GB

Specificaties

Sandisk Connect Wireless Flash Drive 64GB

USB 2.0, 64 GB

Specificaties

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*