Kleine processorkoeler van Cryorig

9 reacties

Cryorig heeft de C7 geïntroduceerd, een low-profile processorkoeler. De CPU-koeler heeft ruwweg dezelfde afmetingen als Intel's stock-cooler, waardoor hij volgens Cryorig in vrijwel iedere behuizing en op ieder moederbord moet passen. Ondanks de gelijke afmetingen moet de Cryorig C7 wel 25% koeler en 20% stiller zijn dan Intel's standaardkoeler.

De koeler weet aan die resultaten te komen door vier 6mm heatpipes te gebruiken, samen met een 92mm PWM-ventilator. Deze fan kennen we van de Cryorig R1 en werkt tussen de 600 en 2500 rpm. Bovendien beschikt de ventilator over 'Quad Air Inlet System'; waarbij de hoeken van het koelblok niet overlapt worden door de ventilatorbehuizing. Volgens de fabrikant zouden deze vier vrije hoekjes voor meer airflow zorgen.

Deze Cryorig C7 kan geplaatst worden op alle courante sockets van AMD en Intel, en kan processors met een TDP tot 100 Watt koel houden. De ventilator zou maximaal 30 dBA aan geluid moeten produceren. In oktober moet de koeler hier in Europa beschikbaar komen. Voor een adviesprijs van zo'n €30 zou je de koeler dan kunnen aanschaffen.

Bron: Cryorig

« Vorig bericht Volgend bericht »
0