Surface Pro 4 komt in meerdere varianten beschikbaar?

Door , bron: PCGamesHardware, PhoneArena


Waarschijnlijk gaat Microsoft op 6 oktober nieuwe Lumia-smartphones uitbrengen, maar ook de nieuwe Surface Pro 4. Inmiddels zijn er diverse geruchten en verwachtingen omtrent de nieuwe tablet opgedoken, waardoor er mogelijk al een beeld gevormd kan worden van het nieuwe mobiele apparaat van Microsoft.

De Suface Pro 4 bevindt zich op het moment in de geruchtenmolen en zou in diverse varianten beschikbaar komen. Er worden drie versies verwacht, waarbij een 12-inch apparaat de Surface 3 Pro zou opvolgen en een 14- of 13,3-inch Surface-apparaat met een resolutie van 2160 x 1440 pixels en minimale bezels ook op de planning zou staan. 

Volgens bronnen van PhoneArena zou de Surface Pro 4 een uiterlijk hebben dat vrijwel identiek is aan dat van de huidige Surface Pro. De accessoires van de Surface Pro 3 zullen bovendien ook te combineren zijn met de Surface Pro 4, aldus Microsoft-manager Brian Hall. Wel ligt het in de lijn der verwachtingen dat er een nieuwe cover komt.

Ook heeft Microsoft het Israëlische N-Trig overgenomen, wat verantwoordelijk was voor de stylus van de Surface Pro 3. Aangezien de nieuwe Edge-browser uit Windows 10 ondersteuning voor handgeschreven teksten biedt, lijkt een nieuwe stylus ook zeker mogelijk.

Al met al allemaal verwachtingen en geruchten omtrent de nieuwe Surface Pro 4. Morgen (6 oktober) wordt alles waarschijnlijk duidelijk. 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*