Hardware.Info 2016 Countdown 9 december: win een Bakker Elkhuizen TabletRiser en bijbehorend M-board 870 toetsenbord

23 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2016 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Bakker Elkhuizen TabletRiser en bijbehorend M-board 870 toetsenbord. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Bijna twee maanden lang, van 6 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 56 kansen om iets te winnen!

9 december: win een Bakker Elkhuizen TabletRiser en bijbehorend M-board 870 toetsenbord

Vandaag maak je kans op een Bakker Elkhuizen TabletRiser en bijbehorend M-board 870 toetsenbord.

De TabletRiser is de alles-in-één oplossing om vaker en langer comfortabel op een tablet te werken. Doordat je de hoek en hoogte van de tablet traploos in elke denkbare positie kunt plaatsen (een unieke eigenschap t.o.v. vergelijkbare producten), kun je er beter en langer op werken zonder last te krijgen van je rug, nek en schouders. Daarnaast biedt de TabletRiser ruimte om gewoon je favoriete compact toetsenbord mee te nemen. Dit toetsenbord zit niet vast aan de TabletRiser waardoor je deze in een positie kunt plaatsen die voor jou het beste werkt. Een geschikt toetsenbord win je er ook direct bij, in de vorm van het Bakker Elkhuizen M-board 870.

Bakker Elkhuizen TabletRiser

Bakker Elkhuizen M-Board 870 US

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2016 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2016 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken producten

Vergelijk  

Product

Prijs

Bakker Elkhuizen M-Board 870 US

Bakker Elkhuizen M-Board 870 US

  • Toetsenbord
  • Draadloos
  • Qwerty US
Niet verkrijgbaar
Bakker Elkhuizen TabletRiser

Bakker Elkhuizen TabletRiser

114,90 €

2 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*