Hardware.Info 2016 Countdown 30 december: win een MSI gaming pakket inclusief MSI Z170A Gaming M5 moederbord

67 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2016 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een MSI gaming pakket inclusief MSI Z170A Gaming M5 moederbord. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Bijna twee maanden lang, van 6 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 56 kansen om iets te winnen!

30 december: win een MSI gaming pakket inclusief MSI Z170A Gaming M5 moederbord

Vandaag kun je een leuk Gaming pakket van MSI winnen. Naast het MSI Z170A Gaming M5 moederbord met onder andere Audio Boost 3, een Killer netwerk kaart, DDR4 Boost en USB 3.1 (gen 2) connectiviteit geeft MSI namelijk een waterafstotende MSI Sistorm Gaming Mouse Pad en een MSI Interceptor DS200 Gaming Mouse met onder andere 9 programmeerbare knoppen weg! Uiteraard kan voor de gelukkige winnaar de MSI mascotte “Lucky” niet ontbreken, dus die krijg je er ook bij!

Meer informatie over onder andere de muis en muismat (en alle andere MSI accessoires), kun je hier vinden: http://eu.msi.com/product/multimedia.

MSI Z170A Gaming M5

MSI Sistorm Gaming Mouse Pad

MSI Interceptor DS200 Gaming Mouse

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2016 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2016 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken producten

Vergelijk  

Product

Prijs

MSI Interceptor DS200 Gaming Mouse

MSI Interceptor DS200 Gaming Mouse

  • Laser
  • 8200 dpi
Niet verkrijgbaar
MSI Sistorm Gaming Mouse Pad

MSI Sistorm Gaming Mouse Pad

  • Polyester

29,95 €

5 winkels
MSI Z170A Gaming M5

MSI Z170A Gaming M5

  • ATX
  • Socket 1151
  • Intel Z170
  • DDR4
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*