Sponsored: Test en win een Gigabyte XM300

13 reacties

Hardware.Info lezers willen de beste prestaties en de hoogste kwaliteit. Dat geldt zeker ook voor de apparaten die ze dagelijks gebruiken om hun pc te bedienen - zoals de muis. Gigabyte heeft met de XM300 Xtreme Gaming Mouse een muis die prestaties van het hoogste niveau biedt. Dat hoef je niet zomaar te geloven, want Gigabyte stelt er 5 ter beschikking aan lezers van Hardware.Info, die er uitgebreid hun mening over mogen geven en de muis vervolgens mogen houden.


Gigabyte is misschien niet het eerste merk waar je aan denkt bij gaming muizen, maar als hardwarefabrikant met een ijzersterke reputatie biedt het merk al jaren een groot assortiment aan randapparatuur - ook voor gaming. Met de Xtreme Gaming muizen wil het bedrijf haar positie versterken en met de XM300 zet het dan ook zeer concurrerend model neer. Gigabyte is zeer benieuwd wat de altijd kritische lezers van Hardware.Info vinden van deze nieuwe muis, en heeft dan ook niet minder dan vijf exemplaren beschikbaar gesteld om te testen.

Verderop lees je wat je moet doen, eerst stellen we de XM300 kort aan je voor.

Gigabyte XM300 Xtreme Gaming Mouse

De Gigabyte XM300 Xtreme Gaming Mouse moet prestaties, design én waar-voor-geld combineren in één competitief pakket. Te dien einde heeft Gigabyte over elk onderdeel van de muis goed nagedacht en een weloverwogen keuze gemaakt, om het totaal vervolgens nog een heel vriendelijke prijs te geven van 49 euro.

De XM300 is gebouwd rond een Pixart S3988, een beproefde optische sensor met een resolutie tot 6400 dpi. De gevoeligheid van de XM300 is in stappen van 50 dpi instelbaar, zodat je hem precies op jouw speelstijl kan aanpassen. Voor de muistoetsen heeft Gigabyte gebruik gemaakt van Omron DCFC-F-7N schakelaars, die 20 miljoen kliks moeten kunnen doorstaan (twee keer zoveel als bij aanmerkelijk duurdere concurrenten), met een indrukkracht van 74cN.

Deze hoogwaardige componenten zijn verpakt in een fraai ontwerp, dat is afgewerkt met een mat, stevig materiaal dat veel langer meegaat dan een rubberen coating. Het is niet gevoelig voor warmte of vet en ligt uitstekend in de hand. Alleen voor de duim is een rubberen versteviging aangebracht. Het koord van de XM300 is met soepel, sterk PVC beschermd, in plaats van met een stugge, dikke mantel. 

De XM300 heeft duimknoppen en een on-the-fly dpi-schakelaar, een dpi-led-indicator en een RGB-verlicht logo. De verlichting kan je middels de meegeleverde software uitgebreid aanpassen. Met die software kan je ook tot in detail macro's instellen, bijvoorbeeld voor een 'bunnyhop' in CS:GO of een combo skill in League of Legends. Dankzij het on-board geheugen kan je tot 5 profielen in de muis zelf opslaan, zodat je je favoriete macro's altijd bij de hand hebt.

Met de XM300 denkt Gigabyte een muis te hebben die de concurrentie met gemak aankan en sterker, kan overtreffen. Of jij dat ook vindt, wil het graag van je weten en daartoe geeft het vijf van deze muizen weg.

Test en win!

Om kans te maken om met een van de vijf XM300's aan de slag te gaan, dien je onderstaande enquête in te vullen. Uit de juiste antwoorden op de prijsvraag vragen worden willekeurig vijf winnaars getrokken. Die krijgen per e-mail bericht dat ze hebben gewonnen, en hebben na ontvangst van de muis 2 weken de tijd om een productervaring op Hardware.Info te plaatsen, inclusief eigen foto's.

Ja, ik wil een Gigabyte XM300!

Deelname is mogelijk tot en met 24 april 2016, 23:59 uur. Inzendingen na dat tijdstip dingen niet meer mee. Op deze actie zijn de standaardvoorwaarden van toepassing. 


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Great Value Gigabyte XM300 Xtreme Gaming Mouse

Gigabyte XM300 Xtreme Gaming Mouse

  • 6400 dpi

43,95 €

5 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*