SteelSeries Rival 700 gamingmuis met OLED-schermpje en trilfunctie gelanceerd

25 reacties

In januari werd tijdens de CES de SteelSeries Rival 700 gamingmuis aangekondigd. Inmiddels is de muis op de markt gebracht. Het bijzondere aan deze muis is een instelbaar OLED-schermpje aan de linkerkant en een ingebouwde trilfunctie, wat SteelSeries 'tactile alerts' noemt.

Het OLED-schermpje kan gebruikt worden als status-schermpje tijdens het gamen, maar ook om een logo te tonen. Er is ook een mogelijkheid GIF-animaties te tonen. De trilfunctie kan ingesteld worden met verschillende vibratiepatronen en feedbacktijden. Zo kan er een hartslag worden gesimuleerd wanneer de speler weinig HP heeft, of 'tactile alerts' koppelen aan zaken als de hoeveelheid munitie of het aantal headshots. Het schermpje en de trilfunctie zijn in te stellen dankzij de Engine 3-software van SteelSeries.

De optische sensor (PixArt PMW3360) is in te stellen tussen 100 en 16.000 DPI. De sensor heeft een tracking speed van 300 IPS, polling rate van 1000 Hz en 50 g acceleratie. De rechtshandige muis is modulair van opbouw, waardoor bijvoorbeeld de sensor en kabel vervangbaar zijn. Een kabel van twee en eentje van één meter wordt meegeleverd. Verder vinden we zeven knoppen. De muis weegt 159 gram.

SteelSeries biedt kopers de mogelijkheid gebruik te maken van een eigen faceplate. De benodigde 3D-bestanden zijn te downloaden op de site van SteelSeries.

De SteelSeries Rival 700 is te vinden in onze prijsvergelijker voor een gemiddelde prijs van € 109,90, wat ook de adviesprijs is.

 

 

Bron: Hexus


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

SteelSeries Rival 700 Black

SteelSeries Rival 700 Black

  • 16000 dpi
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*