Computex: Ozone Gaming gaat uitbreiden in Europa

Door , bron: Ozone Gaming


Ozone gaat de komende tijd flink uitbreiden in Europa qua assortiment en zal ook veel meer in Nederlandse winkels komen te liggen, waaronder Mediamarkt. Ozone richt zich vooral op producten voor gamers.

De Rage z90 5.1 Surround Pro Gaming Headsets zijn lichtgewicht headsets met ergonomisch gevormde earcups. Ook zijn de earcups voorzien van memory foam. De hoofdband is verstevigd met metaal. De Rage z90 bevat een afneembare microfoon met verlichte Mute Notification.

Ozone komt ook met de Rage z50, een stereo headset bedoeld voor eSports atleten. De Rage z50 is ontworpen met robuuste materialen en een ' geoptimaliseerd gewicht', aldus Ozone. Een intrekbare microfoon met auto-cancel-functie is ingebouwd. De Rage z50 komt beschikbaar in zes kleuren; Glow en Classic.

 

Dan komt de fabrikant nog met de high-end Ekho H80, met grote drivers en 7.1 surround audio. De headset komt ook op de markt als een Origen Special Edition. De headset bevat een intrekbare microfoon, inline control en ook duurzame en comfortabele materialen.

Naast de headsets komt Ozone Gaming in 2016 met nieuwe muizen en toetsenborden voor gamers. De muizen zijn de Exon F60, Exon F90 en de Neon M50. Ozone komt ook met de Strike Pro Spectra, een RGB-versie van zijn Strike Pro toetsenbord, welke Cherry MX-switches gebruikt. Het toetsenbord maakt gebruik van diverse lichteffecten en presets. Voor de gamer die al het lichtspektakel niet wil, is er de Strike X30, welke de Cherry MX-switches behoud, maar niet de RGB LED's.


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*