Sponsored: Herinnering: tot en met 31 augustus kans op een iiyama G-Master Black Hawk gaming monitor!

Door


Eerder deze zomer organiseerden we samen met iiyama een actie waarbij je een gaming monitor kon winnen, door jezelf met een iiyama shirt op de foto te zetten. Gezien het grote succes van deze actie verlengden we deze voor het grootste deel van de zomer. De actieperiode loopt bijna ten einde, reden om je nog even te helpen herinneren: met of zonder iiyama shirt kan je kans maken op een van twee iiyama G-Master Black Hawk gaming monitoren.


Zoals gezegd was de kwaliteit van de inzendingen van de eerste actie zo hoog, dat we iedereen die een t-shirt ontving en al moeite deed om een monitor te winnen, nog een kans willen geven. Natuurlijk kan ook iedereen die de eerste keer niet meedeed, alsnog meedoen.

Dit keer omschrijven we nadrukkelijk het thema: vakantie! Of je nu thuisblijft of op reis gaat, neem je iiyama G-Master shirt mee en zet jezelf op de foto tijdens een vakantieactiviteit. Daarbij doen we niet moeilijk: als je gaat fietsen, duiken of een andere sport doen, of gewoon achter de pc aan het gamen slaat, en je stuurde daar al eens een foto van op, dan mag je die weer opsturen. Een nieuwe heeft natuurlijk wel de voorkeur, zodat je er nóg beter opstaat met iiyama! Met je foto maak je kans op een supersnelle iiyama G-Master Black Hawk GE2788HS gaming monitor met Freesync. Net als vorige keer kan je de foto sturen naar prijsvraag@hardware.info.

Geen shirt? Dan toch prijs!

Heb je geen t-shirt van iiyama? Dan kan je alsnog meedoen, want iiyama geeft niet één, maar twee monitoren weg! Dat lees je goed: voor wie van al deze foto's enthousiast is geworden, maar geen iiyama shirt heeft, heeft iiyama een G-Master Black Hawk GE2488HSU-B2 gaming monitor, eveneens met een zeer lage responstijd én Freesync! Mail ook in dat geval je foto naar prijsvraag@hardware.info.

Meedoen kan nog tot en met 31 augustus 2016, 23:59 uur. Inzendingen na dat tijdstip dingen niet meer mee - je hebt dus nog een paar dagen om een mooie foto in te sturen. Verder zijn de actievoorwaarden van toepassing.

Iiyama G-Master Black Hawk GE2788HS-B1
iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Iiyama G-Master Black Hawk GE2788HS-B1

27 inch, 1920x1080, 82 ppi, TN, 60 Hz, DVI ingang, HDMI ingang, 1 ms, 300 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

386,10 €

gem. 386,10 €
1 shop, 1x voorraad

Iiyama G-Master GE2488HS-B2

24 inch, 1920x1080, 92 ppi, TN, AMD FreeSync, 75 Hz, DVI ingang, HDMI ingang, 1 ms, 250 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews

Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*