Gehard glazen behuizing en RGB-muismat bij Corsair

39 reacties

Corsair heeft vandaag een nieuwe behuizing uit de doeken gedaan. De Crystal 460X RGB heeft een voor- en zijpaneel van gehard glas en krijgt standaard drie van de nieuwe HD120 RGB-fans mee. Naast de behuizing komt het bedrijf nog met een RGB-muismat en vernieuwde CUE-software voor het instellen van alle Corsair-apparatuur.

De relatief compacte kast biedt ruimte aan maximaal ATX-formaat moederborden, maar heeft ruimte voor een 5,25"-drive bay moeten laten schieten voor betere airflow. Ook een reguliere kooi voor hardeschijven ontbreekt, want deze zitten onder de afdekkingsplaat van de voeding. Hier kan maximaal 2 x 3,5-inch in. Achter het moederbord is nog plaats voor een drietal 2,5-inch schijven. Voorin kan maximaal een 360 mm- of een 280 mm-radiator, bovenin 240 mm. De kast is gefabriceerd uit staal en de geharde glazen panelen zitten vast met duimschroeven. Aan de voorkant biedt het een directe kijk op de drie HD120 RGB-fans die Corsair meelevert. Opmerkelijk genoeg levert het geen fans mee aan de achterkant.

Bovenop een afneembare magnetische plaat.

Als toevoeging aan de gehele RGB-lineup is er nu ook een RGB-muismat te bestellen. Deze is aan de onderkant voorzien van rubber zodat hij niet wegschuift. Bovenop een hard- en glad oppervlak van 35 x 26 centimeter. Geïntegreerd is een USB pass-through om de muis op aan te sluiten. De randen van de mat zijn verlicht en instelbaar met de nieuwe CUE 2-software.

Die nieuwe software heeft een upgrade gehad ten opzichte van de vorige versie. Het is volledig geoptimaliseerd voor 4K-schermen en heeft een versimpelde interface meegekregen. Er kunnen tevens eigen iconen en een achtergrond gekozen worden om de software te personaliseren. Uiteraard blijft het mogelijk om onder andere de verlichting en macro's in te stellen.

Bron: Corsair

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*