Honeywell introduceert Lyric T6 slimme thermostaat

11 reacties

Honeywell brengt met de Lyric T6 een nieuwe, slimme, programmeerbare thermostaat op de markt. Dit nieuwe home-product moet  je, zo stelt het bedrijf, comfort brengen wanneer je thuis bent en helpen bij het besparen van energie wanneer je dat niet bent. De compatibiliteit met Apple HomeKit zorgt er daarnaast voor dat je de Lyric T6 met spraakaansturing kunt gebruiken via Siri. De thermostaat kan worden bediend via de Lyric-app voor Android en iOS.

Met de geïntegreerde geofencing-functie moet de thermostaat automatisch naar de gewenste temperatuurinstelling gaan zodra de laatste persoon van het gezin zich buiten een bepaalde afstand van huis begeeft. Daarnaast signaleert de Lyric T6 wanneer de eerste persoon terugkeert, zodat de temperatuur in huis comfortabel is zodra hij of zij arriveert. Je kunt zelf bepalen op welke afstand vanaf de woning de geofencing-functie in werking moet treden, maar je kunt ook kiezen voor een meer traditioneel zevendaags klokprogramma. De thermostaat biedt ook nog de mogelijkheid meldingen te ontvangen bij extreem hoge of lage temperaturen in de woning.

De Honeywell Lyric T6-thermostaat is vanaf 1 oktober 2016 verkrijgbaar voor € 199,-- voor de bekabelde versie, terwijl de draadloze T6R versie € 249,-- moet kosten.

Bron: Honeywell

« Vorig bericht Volgend bericht »
0