Winnaars iiyama zomer t-shirt actie bekend

Door


Voor de zomervakantie reikten we prijzen uit van een actie van iiyama, en schreven we meteen een nieuwe uit vanwege het succes van die actie: wie zich in de zomer met een t-shirt van iiyama op de foto zette, maakte kans op een 'Black Hawk' gaming monitor van dit merk. En wie géén t-shirt van iiyama had, maakte óók kans op een monitor, op dezelfde wijze. Kortom, altijd prijs. Vandaag maken we, met excuses voor de vertraging, de winnaars bekend.


De iiyama G-Master Black Hawk GE2788HS-B1, voor de leukste/beste/grappigste foto mét iiyama shirt, gaat naar Mark uit Alkmaar, die slechts kort vakantie had en die doorbracht met ... Pokémon. Om de gaming en dan vooral pc-gaming activiteit van Mark wat ruggesteun te geven, mag hij binnenkort een mooi 27" gaming monitor met superlage responstijden in ontvangst nemen!

 

De iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2, voor de leukste/beste/grappigste foto zonder iiyama shirt, gaat ook naar een Mark, maar dan uit Roosendaal. Hij was deze zomer aan het bergbeklimmen en maakte deze foto van duidelijk niet geringe hoogte. Om een veiliger tijdsverdrijf een gezonde stimulans te geven stuurt iiyama Mark de 24" uitvoering van de Black Hawk lijn, eveneens met uitstekende responstijden.

 Beide winnaars zullen binnenkort hun prijs thuis ontvangen. Bij dezen van harte gefeliciteerd, en veel plezier ermee!

Niet gewonnen? Niet getreurd! Er komen nog veel meer acties aan waarbij je mooie prijzen kan winnen. Houd dus onze website in de gaten!


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Iiyama G-Master Black Hawk GE2788HS-B1

27 inch, 1920x1080, 82 ppi, TN, 60 Hz, DVI ingang, HDMI ingang, 1 ms, 300 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

386,10 €

gem. 386,10 €
1 shop, 1x voorraad

Iiyama G-Master GE2488HS-B2

24 inch, 1920x1080, 92 ppi, TN, AMD FreeSync, 75 Hz, DVI ingang, HDMI ingang, 1 ms, 250 cd/m², 1000 : 1

Specificaties Testresultaten Reviews

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*