Hardware.Info 2017 Countdown 21 november: win een Seagate Backup Plus Hub 4TB

25 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2017 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Seagate Backup Plus Hub 4TB. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Bijna twee maanden lang, van 5 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 57 kansen om iets te winnen!

21 november: win een Seagate Backup Plus Hub 4TB

Vandaag maak je kans op een Seagate Backup Plus Hub 4TB.

Extreme dataverzamelaars hoeven zich niet meer in te houden dankzij de hoge opslagcapaciteit van de Seagate Backup Plus Hub. Compatibel met Mac en pc, is dit toestel snel en betrouwbaar. U kunt er zelfs extra toestellen zoals uw smartphone, camera en tablet mee opladen. Zo eenvoudig ging het nog nooit.

  • Twee USB 3.0-poorten aan de voorzijde waarop u andere USB-apparaten kunt aansluiten en opladen
  • Gebruik op Mac en Windows zonder formattering
  • Maak eenvoudig een back-up van computers en smartphones

Seagate Backup Plus Hub 4TB Black

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2017 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2017 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Seagate Backup Plus Hub 4TB Black

Seagate Backup Plus Hub 4TB Black

  • Harddisk
  • USB 3.0 (3.1 Gen 1)
  • 4000 GB

93,90 €

9 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*