Hardware.Info 2017 Countdown 30 november: win een Corsair gaming-pakket met K70 LUX toetsenbord, Sabre RGB muis en MM800 RGB muismat

59 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2017 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Corsair gaming-pakket met K70 LUX toetsenbord, Sabre RGB muis en MM800 RGB muismat. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Bijna twee maanden lang, van 5 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 57 kansen om iets te winnen!

30 november: win een Corsair gaming-pakket met K70 LUX toetsenbord, Sabre RGB muis en MM800 RGB muismat

Vandaag maak je kans op een uitgebreid Corsair gaming-pakket met toetsenbord, muis én muismat.

Het toetsenbord is de K70 RGB LUX. Dit mechanische toetsenbord heeft per toets instelbare RGB-verlichting, waardoor je het toetsenbord een compleet eigen identiteit kunt geven. Uiteraard maakt Corsair gebruik van de originele Cherry MX switches, de beste kwaliteit dus. De rode switches reageren snel en hebben geen hoorbare klik. Het toetsenbord heeft verder een aluminium frame, wordt geleverd met speciale FPS- en MOBA-keycaps en heeft een verwijderde soft-touch polssteun. Klik hier voor meer informatie over de Corsair K70 RGB LUX.

Het tweede product in de bundel is de Corsair Sabre RGB gaming muis. Ook deze muis heeft RGB-verlichting, waardoor je 16,8 miljoen verschillende kleuren kunt instellen. De optische sensor heeft een nauwkeurigheid van maar liefst 10.000 dpi en dankzij een kleur-indicator kun je eenvoudig zien op welke DPI-waarde je de muis hebt ingesteld. De muis is verder lichtgewicht (100 gram), waardoor 'ie ideaal is voor lange gaming-sessies. Met 8 programmeerbare knoppen kun je verder heel wat instellen. Klik hier voor meer informatie over de Sabre RGB gaming muis.

Ten slotte bevat de bundel de Corsair MM800 RGB Polaris gaming muismat. Zelfs deze muismat is voorzien van zelf instelbare RGB-verlichting, zodat je het geheel van toetsenbord, muis en muismat geheel op elkaar kunt afstemmen. De muismat heeft een ingebouwde USB-verlengpoort, zodat je je muis niet rechtstreeks in de PC hoeft in te steken en is gemaakt van een materiaal met zeer lage weerstand. Klik hier voor meer informatie over de Corsair MM800 muismat.

Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red

Corsair Sabre RGB 10000

Corsair Gaming MM800 RGB Polaris

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2017 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2017 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


3 besproken producten

Vergelijk   Product Prijs
Ultimate Corsair Gaming MM800 RGB Polaris

Corsair Gaming MM800 RGB Polaris

  • Plastic
  • rubber
  • Fijn

53,19 €

9 winkels
Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red

Corsair K70 LUX RGB Cherry MX Red

  • Toetsenbord
  • Qwerty US
  • Mechanisch toetsenbord
Niet verkrijgbaar
Corsair Sabre RGB 10000

Corsair Sabre RGB 10000

  • 10000 dpi
Niet verkrijgbaar
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*