Tweede nieuwe behuizing bij Corsair: Carbide 270R

11 reacties

Corsair heeft vandaag een tweetal nieuwe behuizingen aan het publiek bekendgemaakt. Naast de Crystal 570X komt het bedrijf ook met de Carbide 270R. Dit model biedt een open interne layout, wat het mogelijk maakt om makkelijk systemen in te bouwen en grote radiators weg te werken. Hij komt in een variant met en eentje zonder window.

De kast meet 460 x 210 x 509 mm en biedt plaats aan een ATX moederbord. De videokaart mag niet langer zijn dan 37 centimeter, de voeding niet langer dan 22,5 cm en de CPU-koeler niet hoger dan 17 cm. Ook hier laat Corsair de voorkant aan de binnenzijde volledig open en moeten we een 5,25-inch bay missen. Kabels kunnen worden weggewerkt onder de PSU-cover, zodat ze de airflow niet in de weg zitten en ook de twee 3,5- en twee 2,5-inch schijven zitten deze niet in de weg, ze worden verticaal gemonteerd. Het gevolg hiervan is dat voorin een radiator van 360 mm past, terwijl bovenin ook een exemplaar van 280 mm gemonteerd zou kunnen worden.

De bovenkant is van redelijk open metaal gemaakt en wie kiest voor een window heeft de linkerzijde ook open voor het oog. Op de rechter bovenhoek vooraan zitten de IO-poorten. Hier zit twee maal USB 3.0, samen met een audio in- en output. Natuurlijk zitten hier ook de aan/uitschakelaar en de reset-knop. Bij het model met window worden standaard twee fans meegeleverd. Vooraan eentje met een rode LED-diode en achterin een normale. Het model zonder window krijgt een enkele standaard-fan mee aan de achterkant.

Corsair heeft de adviesprijzen vastgesteld op € 64,90 zonder window en drie euro meer voor wie de window en een extra fan wil.

Een review kan je later vandaag op Hardware.Info lezen.

Bron: Corsair


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Great Value Corsair Carbide 270R Window

Corsair Carbide 270R Window

  • Tower
  • ATX
  • Zwart
  • Venster
  • 2 fans

63,90 €

9 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*