Hardware.Info 2017 Countdown 10 december: win een ASUS RT-AC66U router

41 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2017 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een ASUS RT-AC66U router. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Bijna twee maanden lang, van 5 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 57 kansen om iets te winnen!

10 december: win een ASUS RT-AC66U router

Vandaag maak je kans op een ASUS RT-AC66U router.

De prijs van vandaag wordt aangeboden door Tones.be & ASUS, al jaren trouwe partners die samen zorgen voor de beste kwaliteit en innovaties. Bijvoorbeeld met de Powered by ASUS systemen: door Tones.be samengestelde systemen die gebruik maken van de beste ASUS componenten.

Tones.be is met haar 4 belevingswinkels met gepassioneerd personeel en eigen technische dienst al jaren een vaste factor in België. Echter bieden zij ook gratis verzending naar Nederland vanuit de online shop! De Hardware.Info lezer kent ASUS van vele producten, waaronder de ‘FAST’ netwerkoplossingen: het verste bereik, eenvoudige installatie, veilig en betrouwbaar. Met deze prijs, de ASUS RT-AC66U, kun jij dus op een gemakkelijke manier zorgeloos het bereik en de snelheid van je internet verbeteren!

De RT-AC66U is een 5de generatie dual-band Wi-Fi-router met een totale snelheid van maximaal 1.75Gbps. De RT-AC66U maakt gebruik van de Broadcom 802.11ac Wi-Fi-controller, die werkzaam is in zowel 2,4 GHz als 5GHz. De 5 GHz-band werkt op maximaal 1.3Gbps. De RT-AC66U biedt soepele multitasking en supersnelle streaming, terwijl ASUS AiRadar draadloze verbindingen verbetert via krachtige versterking en zo geoptimaliseerde prestaties biedt.

Asus RT-AC66U

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2017 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2017 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Great Value Asus RT-AC66U

Asus RT-AC66U

  • 802.11ac (Wi-Fi 5)
  • Dual-band
  • Mesh-ondersteuning

81,85 €

8 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*