Samsung wil Galaxy Note 7-toestellen wereldwijd blokkeren

139 reacties

De Galaxy Note 7 is een probleemdossier voor Samsung. Het toestel bleek veiligheidsrisico's met zich mee te brengen en kon spontaan ontbranden. Om deze reden heeft Samsung het toestel terug geroepen, al blijken sommige gebruikers hier geen gehoor aan te geven. Hierdoor heeft Samsung nieuwe stappen ondernomen.

De Galaxy Note 7 is teruggeroepen en is zelfs uit de schappen gehaald. Aangezien sommige gebruikers desondanks van het toestel gebruik blijven maken, werd het toestel reeds eerder in Nieuw-Zeeland geblokkeerd. Inmiddels wil het bedrijf deze aanpak op een mondiale schaal toepassen, waardoor Galaxy Note 7-gebruikers het toestel wel moeten terugsturen. Allereerst is Samsung bezig met providers in Australië,maar de rest van de wereld lijkt te volgen.

Samsung is erg gedreven om alle Galaxy Note 7 toestellen terug te krijgen. Via updates heeft Samsung al diverse begrenzingen opgelegd, maar deze lijken alleen nog maar uitgebreider te worden. Nog dit jaar hoopt Samsung de definitieve oorzaak van alle problemen te vinden.

Bron: Nextpowerup

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*