CES: Kingston introduceert HyperX Alloy RGB, voegt Cherry MX Brown en Red toe

5 reacties

Na de introductie van de HyperX Cloud Revolver S en de nieuwe PulseFire muis voor gamers, komt Kingston met toevoegingen aan twee reeds bestaande HyperX-producten en een geheel nieuw Alloy RGB Gaming Keyboard.

Met zijn HyperX Alloy RGB brengt Kingston RGB-verlichting naar zijn Alloy Gaming Keyboard. Het toetsenbord met metalen frame is qua ontwerp vrijwel hetzelfde als de Alloy FPS, met als toevoeging extra knoppen aan de bovenkant van de behuizing en dedicated media-toetsen. De Cherry MX Brown, Blue of Red switches hebben RGB-backlighting, die volledig door de gebruiker per toets zijn in te stellen via meegeleverde software.

De Kingston HyperX Alloy zal waarschijnlijk pas in het derde kwartaal op de markt gebracht worden voor een nog onbekende prijs.

 

Het HyperX Alloy FPS Keyboard werd vorig jaar oktober aangekondigd en is uitgerust met Cherry MX Blue mechanische switches. Het toetsenbord heeft een stalen frame en beschikt over rode LED-achtergrondverlichting die in zes modi geschakeld kan worden, waaronder een custom modus. Hij biedt ondersteuning voor volledige N-key rollover en wordt geleverd met acht extra keycaps (WASD en 1 t/m 4) met een rode afwerking en een keycap puller om ze eenvoudig te kunnen verwisselen. Verder is er een USB charging port aanwezig en wordt het toetsenbord geleverd inclusief draagtas.

Kingston gaat de HyperX Alloy FPS binnenkort ook in varianten met Cherry MX Brown of Red switches leveren, naast de reeds bestaande versie met Cherry MX Blue switches. De varianten met Brown of Red switches gaan 100 dollar kosten.

 

Kingston heeft zijn HyperX Predator DDR4 geheugenmodules al eens eerder een vernieuwing gegeven, maar de fabrikant voegt daar nu een variant met LED-verlichting aan toe. De modules hebben RGB-verlichting die ook op een RGB-header van een moederbord kan worden aangesloten voor technologieën als Asus Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion of MSI Mystic Light Sync. Kingston geeft duidelijk aan dat de ontwikkeling van het product nog niet helemaal is afgerond, zodat het een en ander nog kan wijzigen. Een officiële productafbeelding is nog niet in ons bezit.

Bron: Kingston

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*