CES: JBL Smartbase maakt van je smartphone een slimme handsfree-kit in de auto

17 reacties

Harman International Industries kondigt de JBL Smartbase aan, een Bluetooth handsfree-kit waarmee je van je smartphone als het ware een rij-assistent kan maken. Met de JBL Smartbase wordt het mogelijk op een veilige manier apps te lezen en te sturen, te bellen en je favoriete muziek af te spelen wanneer je smartphone gedockt is met de Smartbase. Spraakbediening is ook mogelijk met Google Now of Siri.

JBL heeft Echo Noise Cancellation en Voice Logic toegevoegd, waardoor het houden van een conferentiegesprek zelfs met het raam open mogelijk moet zijn, aldus JBL. Het is ook mogelijk de rit op te nemen op video - handig in het geval van een ongeluk. Het belangrijkste doel van de kit is handsfree-communicatie terwijl je rijd. Touch controls en klikken worden zoveel mogelijk uitgeschakeld om de aandacht zoveel mogelijk op de weg te houden. Het apparaat werkt samen met de app iOnRoad. Advanced Driver Assistant System apps worden ook ondersteund.

De bedrade versie van de JBL Smartbase komt op de markt voor een prijs van 149,95 dollar, terwijl de draadloze Qi-versie verkocht gaat worden voor 199,95 dollar. Beide versies komen vanaf maart in de schappen te liggen.

Bron: JBL

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*