CableMod voegt witte leds toe aan WideBeam RGB-strips

3 reacties

Tegenwoordig komen we RGB-verlichting praktisch overal tegen, en kunnen behuizingen middels ledstrips ook in ieder gewenst thema verlicht worden. Het tonen van witte verlichting blijft volgens fabrikant CableMod echter lastig: bestaande strips zetten daarvoor de rode, groene en blauwe leds aan.

Dat heeft echter als nadeel dat de uiteindelijk kleur afhankelijk is van de kijkhoek, omdat er natuurlijk wat ruimte tussen de verschillende leds zit. Om dat euvel de wereld uit te helpen heeft CableMod zijn WideBeam Hybrid RGB/W LED Strips aangekondigd, die witte leds aan de reeks toevoegt.

Aan de hand van de meegeleverde RF-afstandsbediening zijn die witte en RGB-leds alle onafhankelijk aan te sturen, wat eventueel ook via Gigabyte's moederbord-software kan. Bevestiging van de strip gebeurt overigens middels 3M-plakstrips, al zijn er voor de zekerheid ook magneten geïntegreerd om ze makkelijk aan stalen delen van behuizingen te hangen.

Over prijs en beschikbaarheid van de CableMod WideBeam Hybrid RGB/W LED Strips werd niet gesproken. Wel weten we dat ze individueel en als kit (met onder andere afstandsbediening, splitters en SATA-voedingskabel) geleverd worden. Je hebt bovendien de keuze uit strips van 30 en 60 centimeter.

Bron: CableMod

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*