'Book One convertible van Porsche Design verschijnt op 21 april'

Door , bron: NextPowerUp


Porsche Design, een dochteronderneming van het bekende automotivebedrijf, zal zijn eerste convertible, de Book One, naar verluidt op 21 april lanceren. Het betreft een Windows-apparaat waarbij het scherm van het toetsenbord kan worden losgekoppeld om hem ook als tablet te kunnen gebruiken. Ook kan het scherm, door het gebruik van een speciaal scharnier, 360 graden worden gedraaid.

Het aanraakgevoelige 13,3-inch scherm biedt een resolutie van 3.200 bij 1.800 pixels. Onder de kap schuilt een Intel Core i7 7500U processor uit de Kaby Lake-generatie in combinatie met 16 GB RAM en een 512 GB SSD die is verbonden middels de PCI-Express interface. Het tablet-gedeelte voorziet in een 3.235 mAh accu, het toetsenbord-gedeelte voegt hier nog eens 2.945 mAh aan toe. Het apparaat beschikt verder over WiFi 802.11ac connectiviteit. Inmiddels is hij ook de keuringsinstantie FCC gepasseerd en uit de documentatie blijkt dat hij gefabriceerd wordt door het Taiwanese ODM Quanta.

De Porsche Design Book One wordt zoals gezegd op 21 april verwacht tegen een bedrag van 2.795 euro (inclusief btw), maar is in de Verenigde Staten reeds als pre-order opgedoken voor een bedrag van 2.495 USD (exclusief btw).


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*