TP-Link komt met Deco M5, multi-room Wi-Fi oplossing

Door , bron: TP-Link


TP-Link heeft de beschikbaarheid van zijn nieuwe Deco M5 multiroom WiFi-systeem in Nederland aangekondigd. Deco M5 is een mesh-netwerkoplossing voor draadloze internetdekking door heel het huis, voorzien van beveiliging via TP-Link HomeCare, die  vanaf 15 mei in Nederland te koop is. Het nieuwe systeem moet dankzij geïntegreerde antivirus en bescherming tegen malware kunnen voorzien in een veilige multiroom Wi-Fi-oplossing en komt beschikbaar als een multi pack met drie units.

De Deco M5-systemen zijn met TP-Link HomeCare uitgerust met een ingebouwde virusscanner, die voorziet in firewall en exploit- en malware-beveiliging op basis van de Trend Micro-technologie. Via de Deco mobiele app moet het thuisnetwerk beheerd kunnen worden en zijn device access control en ouderlijk toezicht volgens de fabrikant vanaf overal beschikbaar.

De nieuwe multiroom systemen zijn voorzien van de meest recente mesh-technologie en bestaan uit drie units die volledig aangepast moeten kunnen worden aan specifieke wensen voor jouw Wi-Fi-dekking, aldus de maker. Door units toe te voegen moet het systeem eenvoudig uit te breiden zijn en een groter oppervlak voorzien van dekking. In één netwerk kunnen tot tien Deco M5-units worden toegevoegd.

Deco M5 maakt gebruik van de Adaptive Routing Technology (ART) om te zorgen dat de snelste netwerkverbinding voor je apparaten wordt geselecteerd, terwijl ook de verbindingen tussen de verschillende units onderling moeten worden geoptimaliseerd. Je kunt zelf instellen hoe je de bandbreedte gebruikt. Zo kun je bepaalde diensten en apparaten prioriteit geven, zoals zware toepassingen als HD video-streaming, online gaming of video-chats.

Het TP-Link Deco M5 multiroom Wi-Fi-systeem is vanaf 15 mei beschikbaar met een adviesprijs die € 299,-- bedraagt.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

TP-Link Deco M5

Draadloos, 802.11ac, 400 Mbit/s, 867 Mbit/s, Mesh-ondersteuning

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

79,99 €

gem. 82,69 €
9 shops, 6x voorraad

TP-Link Deco M5 3-pack

Draadloos, 802.11ac, 400 Mbit/s, 867 Mbit/s, Mesh-ondersteuning

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

167,80 €

gem. 179,00 €
10 shops, 8x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*