OnePlus 5-verpakking duikt op: dubbele cameramodule

13 reacties

Over de OnePlus 5 is de afgelopen tijd steeds meer bekend geworden. Een opgedoken verpakking verklapt bijvoorbeeld meer over de camera. Nu ook de introductiedatum bekend is gemaakt via een ander kanaal, lijkt het gehele beeld compleet te zijn.

Op 15 juni is het zover; de OnePlus 5 wordt dan gelanceerd. Wat deze datum voor de verkrijgbaarheid betekent, is op dit moment nog niet te zeggen. De datum is opgedoken via een poster van het Chinese Weibo, maar kan natuurlijk ook eigenhandig gemaakt zijn.

Wat betreft de verdere specificaties verwacht men een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Of het scherm gebogen is of over een vingerafdrukscanner beschikt, is onbekend. Een Snapdragon 835 van Qualcomm ligt verder ook voor de hand. Een opgedoken afbeelding van de doos geeft aan dat OnePlus gekozen heeft voor een dubbele cameramodule aan de achterzijde, met een hogere helderheid tot gevolg. De tweede sensor zou ervoor moeten zorgen dat de OnePlus 5 betere prestaties moet leveren in het donker.

 

Bron: Android Authority

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*