15 jaar Hardware.Info Magazine - Nu 15 nummers voor € 49,50 én maak kans op tientallen prijzen!

21 reacties

Hardware.Info Magazine bestaat 15 jaar en dat willen we samen met jullie vieren! Dat doen we onder andere met een spectaculaire prijsactie in de komende editie van het blad, waarbij je kans maakt op tientallen prijzen. Daarnaast organiseren we een abonnee event dat - zoals de naam doet vermoeden - exclusief toegankelijk is voor leden van het magazine. Bestaande abonnees hoeven niets extra's te doen om mee te dingen naar de prijzen en de mogelijkheid om toegang te krijgen tot het event, maar voor wie nog geen lid is hebben we ook een spectaculaire aanbieding.

15 jaar = 15 nummers extra voordelig

Omdat het blad vijftien jaar bestaat bieden we je tijdelijk de mogelijkheid om 15 nummers te ontvangen voor slechts € 49,50! Dat zijn dus vijftien nummers met een korting ten opzichte van de losse verkoopprijs van maar liefst 44%!
In Hardware.Info Magazine lees je al onze uitgebreide vergelijkingstests, achtergronden en workshops nog voordat deze online komen, en door een abonnement op Hardware.Info Magazine te nemen ondersteun je ons bovendien.

Aanmelden voor deze actie kan nog:

 

Abonnee worden

Wil je abonnee worden en gebruik maken van de speciale actietarieven? Meld je dan via onderstaand formulier. 

Let op: Abonnementen op Hardware.Info Magazine zijn alleen beschikbaar voor adressen in Nederland en België. Proef- en cadeauabonnementen lopen automatisch af, tenzij anders vermeld in de aanbieding. Alle overige abonnementen gelden tot wederopzegging. Alle aanbiedingen gelden zolang ze op deze pagina vermeld staan. Vragen over een abonnement op Hardware.Info? Klik hier voor de contactgegevens van de abonnementenadministratie.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*