SuperMicro geeft details Supero X299 moederbord vrij

Door


SuperMicro presenteert een nieuw moederbord voor Intels X299-platform in zijn Supero-lijn, de C7X299-PG. Volgens de fabrikant is het moederbord geheel opnieuw ontworpen met als doelgroep de high-end- of workstation-gebruiker.

Met socket 2066 ondersteunt het moederbord de nieuwe Intel Core X-serie processors. Het bord ondersteunt tot 128 GB DDR4 geheugen en er zijn vier verstevigde PCI-Express-sloten aanwezig. Het bord zal voorzien in een 5 Gigabit- en een Gigabit-poort, naast USB 3.1 Type-A- en Type-C-poorten, twee M.2- en U.2-poorten. Ook heeft SuperMicro het bord voorzien van een Realtek ALC1220-audiocodec met een Texas Instruments OPA1612-versterker. Het PCB bestaat uit acht lagen, is gemaakt van server-grade materiaal en is voorzien van Nippon Chemi-Con condensatoren (20.000 uur getest op 105 graden).

Volgens de fabrikant is het moederbord 'het meest krachtige Supero-moederbord tot nu toe'. SuperMicro staat bekend om onder meer zijn serversystemen en -moederborden. Onder de Supero-lijn brengt het bedrijf voornamelijk moederborden, behuizingen en systemen voor gamers op de markt van naar eigen zeggen 'server-kwaliteit'. Veel meer details zij er nog niet over het nieuwe moederbord, maar een officiële aankondiging zal 'spoedig' volgen, aldus de fabrikant.

Er komen twee modellen op de markt:

  • C7X299-PG
  • C7X299-PG - met remote management via IPMI, een server-feature waarmee de pc op afstand bestuurd en gemonitord kan worden.

 

 

 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*