Sandberg breidt assortiment van gaming-headsets uit in budgetsegment tot mid-range

Door


Sandberg is een Deens bedrijf dat zich onder andere focust op allerlei kabels en gadgets, maar sinds een jaar richt het zich ook op de gaming-markt met verschillende headsets. Dat productportfolio is inmiddels uitgebreid met vier nieuwe modellen, waarbij het goedkoopste model voor 26,99 euro van eigenaar moet wisselen.

Dat is de Twister, het instapmodel met een 2,1-meter lange kabel met 3,5mm-jack en een extra USB-aansluiting voor de gekleurde ledverlichting in de oorschelpen. De drivers hebben diagonalen van 40 millimeter, met een frequentiebereik van naar verluidt 15 Hz tot 20 kHz. De geïntegreerde microfoon kan naar boven geklapt worden.

 

Voor 39,99 euro worden zowel de Cyclone als Blue Storm Wireless aangeboden: eerstgenoemde ziet er wat ruiger uit dan de rest, en is onder andere voorzien van virtueel 7.1 geluid via zijn USB-connector. Zoals de naam doet vermoeden is de Blue Storm draadloos; de verbinding verloopt daarbij overigens via Bluetooth en wordt in stand gehouden door een oplaadbare LiPo-accu van 380 mAh. Beide beschikken over 40mm-drivers en hebben een bereik van 20 Hz tot 20 kHz.

 

 

Het topmodel, de Derecho, heeft een hoekig ontwerp meegekregen en gaat voor 65,99 euro over de toonbank. Wederom is gedacht aan virtueel 7.1 surround, wat ook meteen betekent dat het audiosignaal via USB wordt binnengehaald. De gebruikte leds in de oorschelpen kunnen in meerdere kleuren oplichten en het bereik ligt wederom tussen 20 Hz en 20 kHz.

De vier modellen worden allemaal geleverd met vijf jaar garantie en zijn onder andere via Centralpoint beschikbaar.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken vier producten

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*