Razer stelt meerdere kleuren beschikbaar voor randapparatuur

Door , bron: Eteknix


Zwart is een veelgebruikte kleur als het gaat om elektronica. Toch zijn er vaak ook alternatieve kleuren aanwezig. Razer biedt zijn randapparatuur vaak ook in het zwart aan, maar wil klanten vanaf heden de keuze uit meerdere kleuren geven.

Vanaf nu zal Razer naast zwart ook grijs en wit aanbieden. Het bedrijf noemt de kleuren respectievelijk mercury white en gunmetal grey. Voor nu kunnen consumenten het Blackwidow X Chroma-toetsenbord, de Kraken 7,1-headset, de Lancehead TE-muis en de Invicta-muismat in de verschillende kleuren krijgen.

In het geval van de Blackwidow X Chroma krijgt de grijze variant een grijze behuizing met zwarte toetsen. De witte versie krijgt wel complete witte toetsen mee. De Invicta-muismat krijgt in het geval van de grijze versie tevens een grijze rand, terwijl het glij-oppervlak zwart blijft. Het witte model wordt wel gekenmerkt door een wit glij-oppervlak.

De wijzigingen zijn volgens Razer puur esthetisch. Dit betekent dat de prijsstelling gelijk zou moeten blijven. Indien de kleuren aanslaan, is het niet ondenkbaar dat Razer de kleurenopties naar meerdere producten zal brengen. 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*