Winnaars HWI fotowedstrijd - Deel 10

0 reacties

Het zal je niet ontgaan zijn, Hardware.Info Magazine bestaat dit jaar 15 jaar en ter gelegenheid daarvan is de huidige editie een heus jubileumnummer! In het magazine organiseerden we een wedstrijd waarmee je voor maar liefst € 12.500 aan hardware kunt winnen. Mee doen was simpel: stuur een foto van Hardware.Info Magazine op jouw vakantiebestemming. Onze mailbox is letterlijk overspoeld met mooie foto's. Twee weken lang maken we iedere dag drie winnaars bekend. Ben je een van de winnaars? Dan nemen we binnen een paar dagen via e-mail contact met je op. Gefeliciteerd! 


 


Scythe-pakket met Mugen 5 PCGH, Kaze Master Flat II en 4x Slip Stream 120mm

Een super Scythe-pakket met de bekroonde Mugen 5 PCGH CPU-koeler, maar liefst vier 120mm 1200rpm casefans én een fan-controller met viervoudige temperatuursensor.

Gewonnen door: Flip Breukers uit Utrecht. Hij maakte zijn foto op een mooie locatie; het Coco Key water resport in Orlando Florida!

 

In Win 303C behuizing met 750W voeding

Een elegante behuizing gemaakt van staal en gehard glas. De 303C biedt een USB 3.1 type-C frontaansluiting. Je wint niet alleen de behuizing, maar ook een In Win 750W 80 Plus Platinum voeding.

Gewonnen door: Stefan van Dijk uit Rotterdam. Stefan ging op een sportieve vakantie naar Duitsland, maar ook dan mag Hardware.Info Magazine niet ontbreken!

 

MSI X99A Godlike Gaming Carbon moederbord en Radeon RX 480 Gaming X 8GB videokaart

Niet één maar twee prijzen van MSI! Hun ultieme X99-chipset moederbord voor Socket 2011 processors en daarnaast de snelle én stille Radeon RX 480 Gaming X.

Gewonnen door: Erik van Gils uit Dongen. Eriks vakantiebestemming dit jaar was de Dordogne, waar hij rustig ronddobberend in een bootje zijn favoriete magazine kon lezen.

 

Morgen maken we weer drie winnaars bekend!

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*