Sponsored: Test en win een HyperX Pulsefire FPS gaming muis!

18 reacties

Als je een first person shooter (FPS) game zoals CS:GO, Overwatch of Destiny speelt, kan het verschil tussen overleven of niet letterlijk neerkomen op hoe snel je je kunt omdraaien om vijandelijk vuur te ontwijken. Een van de belangrijkste wapens in het arsenaal van een gamer is dan ook de kwaliteit van hun muis en de gekozen gevoeligheidsinstelling. HyperX is verheugd om drie gelukkige lezers van Hardware.Info de kans te geven de Pulsefire FPS muis te winnen en te testen!


De HyperX Pulsefire FPS wordt gebruikt door de pro e-sport teams SK Gaming en Natus Vincere, en bevat de bewezen Pixart 3310 sensor die zorgt voor nauwkeurigheid en precisie. De Pulsefire FPS heeft vier DPI presets, waarmee hij aansluit op de speelstijl van elke gamer. Het ergonomische, lichte ontwerp, dat in 2017 werd beloond met een Red Dot Award, zorgt ervoor dat je langer en comfortabeler kunt gamen. Dankzij Omron schakelaars en zes solide, ultra-responsieve knoppen krijg je altijd duidelijke, voelbare feedback. De gevlochten kabel en grote muis glijders zorgen voor een soepele werking.

Ervaar het zelf!

Klinkt dat goed? Dan wil je het als kritisch hardwareliefhebber natuurlijk wel eerst zelf ervaren, om vervolgens je eerlijke mening te delen middels een productervaring op Hardware.Info. Drie lezers van deze site krijgen de mogelijkheid dit te doen. Geef je op door onderstaande enquête in te vullen, uit de inzendingen met correcte antwoorden op de selectievragen (hint) worden drie willekeurige respondenten geselecteerd. Zij krijgen de HyperX Pulsefire FPS thuisgestuurd en hebben twee weken de tijd om een mooie productervaring, inclusief eigen foto's, op Hardware.Info te publiceren. Daarna mogen ze deze muis (ter waarde van 60 euro) houden, evenals de Fury S muismat die HyperX als bonus mee stuurt.

Ja, ik wil een HyperX Pulsefire FPS testen!

Op deze actie zijn de standaard voorwaarden van toepassing. Meedoen kan tot en met 24 augustus 2017, 23:59 uur. Inzendingen na dat tijdstip dingen niet meer mee.

Bron: HyperX Pulsefire FPS


Besproken product

Vergelijk  

Product

Prijs

Kingston HyperX Pulsefire FPS Gaming Mouse

Kingston HyperX Pulsefire FPS Gaming Mouse

  • 3200 dpi

49,90 €

4 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*