Nieuwe Antec P8-behuizing met glazen zijpaneel beschikbaar gesteld voor 79 euro

Door


Op de Computex-beurs liet Antec het nieuwe model van zijn Performance One Series al zien, maar deze P8 moet inmiddels ook daadwerkelijk in de winkelschappen liggen. Het bedrijf heeft de midi-tower een adviesprijs meegegeven van 79 euro, en gaat met een tempered glass zijpaneel de concurrentie aan in het mid-range segment.

De behuizing heeft afmetingen van 44,3 x 21 x 47 centimeter en heeft daarmee de mogelijkheid om ATX-moederborden te huisvesten. Videokaarten mogen dankzij het gebrek aan een traditionele hardddisk-kooi een lengte hebben tot 390 millimeter, al zal je bij plaatsing van een 360mm-radiator aan de voorkant natuurlijk wat minder ruimte overhouden.

Ook aan de bovenkant van de behuizing kun je drie 120mm-casefans of een 280mm-radiator plaatsen. Standaard zitten er echter al drie ventilatoren van 120 millimeter gemonteerd: twee aan het voorpaneel en één aan de achterzijde. Deze zijn overigens allemaal voorzien van witte ledverlichting, hetgeen ook geldt voor het Antec-logo voorop. De featureset wordt tot slot afgerond met een zijpaneel van gehard glas en verwijderbare stoffilters aan de voor-, boven- en onderkant.

Er is inmiddels al een sample van de Antec P8 in ons testlab gearriveerd; daar mag je dus binnen afzienbare tijd een review van verwachten.


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Antec P8 Black

Tower, ATX, Zwart, Venster, 3 fans

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

67,76 €

gem. 76,00 €
7 shops, 4x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*