Evan Blass: 'Moto X4 krijgt Android One-editie'

Door , bron: Evan Blass (Twitter)


Op IFA in Berlijn, begin deze maand, kondigde Lenovo de Motorola Moto X4 aan. Het mid-range toestel krijgt een luxe behuizing met een dubbele camera, wat in dit segment nog weinig voorkomt. Hij ligt op de laatste dag van september in de winkels voor €379,99. Toch schijnt er ook nog een andere variant te komen, want lek-veteraan Evan Blass heeft op Twitter een foto geplaatst van het toestel met een Android One-logo.

Dit zou betekenen dat Motorola het eerste bedrijf met een 'gevestigde naam' is, dat een Android One-toestel op de markt gaat brengen. Het principe daarbij is dat ze het onder eigen naam uitbrengen, maar er vanuit Google stock-Android op draait. Ook de updates zouden daarbij zo snel gaan als bij Google's eigen Pixel-smartphones.

Of er verder nog iets verschilt van het normale model is onduidelijk, maar voor het gemak hier nog eens de specificaties van de Moto X4. Deze heeft een 5,2-inch IPS-paneel met een full-hd-resolutie. Intern vinden we een Snapdragon 630 met 4 GB RAM en 64 GB opslag, die uit te breiden is. Daarnaast zit er een 3000 mAh-accu in. Door het gebruik van aluminium en Gorilla Glass voor- en achterop krijgt het geheel een luxe uitstraling. Achterop vinden we ook nog een dubbele camera. Als kers op de taart is het toestel ook IP68-gecertificeerd.


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Motorola Moto X4 64GB Black

Android 7, 64 GB, 5.2 inch, 1920x1080, 12 MPixel, 4G

Specificaties Testresultaten Reviews Prijzen

299,00 €

gem. 299,00 €
1 shop, 1x voorraad

Motorola Moto X4 64GB Blue

Android 7, 64 GB, 5.2 inch, 1920x1080, 13 MPixel, 4G

Specificaties

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*