Meer specificaties van Google Pixel 2-telefoons lekken uit

12 reacties

Bronnen van Android Authority hebben specificaties van de Google Pixel 2 en Pixel 2 XL uitgelekt, die de website naar eigen zeggen heeft kunnen verifiëren aan de hand van interne documenten. Volgens de bronnen zijn de telefoons voorzien van E-SIM-kaart, wat ze de eerste telefoons maakt met een dergelijke SIM-kaart.

Volgens een bron van Tweakers zullen de Pixel 2-telefoons, naast de E-SIM-kaart, ook nog beschikken over een gewone nano-SIM-kaartaansluiting. De bron bevestigt ook dat volgende week de eerste smartphones met E-SIM worden aangekondigd, waarmee dan vermoedelijk wordt gerefereerd naar de Pixel 2-toestellen, die volgens eerdere geruchten op 4 oktober worden aangekondigd.

Andere specificaties die de bron van Android Authority heeft gedeeld, geven aan dat beide telefoons zijn uitgerust met een zogenaamde 'Pixel-camera's' met optische beeldstabilisatie voor zowel de front- als de achtercamera. Verder zouden de toestellen beide zijn uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 835 en een keuze tussen 64 of 128 GB aan opslagcapaciteit. De hoeveelheid RAM wordt niet bevestigd, maar eerdere geruchten spreken van 4 GB.

Beide Pixel 2-telefoons lijken niet te gaan beschikken over een 3,5mm-audiojack, al worden ze wel uitgerust met dubbele naar voren gerichte stereoluidsprekers. Android Authority schrijft dat hun bron vertelde dat er in sommige markten een hoofdtelefoon wordt meegeleverd met een USB-C-plug, maar dit heeft de website niet kunnen bevestigen. Beide toestellen zijn met een IP67-certificering waterdicht en draaien Android O.

De bron bevestigt verder eerdere geruchten dat de kleine Pixel 2 er grotendeels hetzelfde uitziet als zijn voorganger, met een 1080p-scherm, maar dat het uiterlijk van de Pixel 2 ingrijpend is veranderd. Zo zou het toestel gaan beschikken over een QHD-scherm dat 80 tot 85 procent van de voorkant van het toestel beslaat en een kromming heeft. De Pixel 2 krijgt een 2700mAh-accu en de Pixel 2 XL krijgt een 3520mAh-accu.

  Google Pixel 2 Google Pixel 2 XL
SoC Snapdragon 835 Snapdragon 835
Schermresolutie 1080p 1440p
Camera's Pixel Camera met optische beeldstabilisatie Pixel Camera met optische beeldstabilisatie
Accu 2700mAh 3520mAh
Opslag 64 of 128 GB 64 of 128 GB
Water-/stofdichtheid IP67 IP67
Audio Geen 3,5mm-aansluiting, stereospeakers Geen 3,5mm-aansluiting, stereospeakers
Besturingssysteem Android O Android O
SIM E-SIM + nano-SIM E-SIM + nano-SIM
RAM (mogelijk) 4 GB (mogelijk 4 GB)

 

Bron: Android Authority

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*