Hardware.Info 2018 Countdown 27 november: win een Bakker Elkhuizen Mousetrapper ergonomische muis

17 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Bakker Elkhuizen Mousetrapper ergonomische muis. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

27 november: win een Bakker Elkhuizen Mousetrapper ergonomische muis

Vandaag maak je kans op een Bakker Elkhuizen Mousetrapper ergonomische muis.

De Mousetrapper is een centrale muis die zorgt voor de juiste ergonomische houding. Mousetrapper Flexible is smal, licht en draadloos. Doordat hij compact is, is hij makkelijk mee te nemen. Ideaal voor de flexwerker. Doordat het de meest compacte muis van de Mousetrapper is, wil niet zeggen dat er ingeleverd is op eigenschappen. Met zijn 9 programmeerbare knoppen (MT Keys), draadloos gebruik en klik- en scrollfuncties is hij net zo compleet als de andere centrale muizen. Met MT Keys neemt je productiviteit toe. Je kan persoonlijke profielen per applicatie aanmaken. Je kan je eigen shortcuts definiëren. Dit bespaart je minuten per dag. Je bent snel gewend aan het gebruik van de Mousetrapper. Kijk voor meer info op www.bakkerelkhuizen.nl.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2018 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2018 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*