Hardware.Info 2018 Countdown 28 november: win een Cryorig Taku behuizing

0 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Cryorig Taku behuizing. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

28 november: win een Cryorig Taku behuizing

Vandaag maak je kans op een Cryorig Taku behuizing.

De Taku is een combinatie van een monitorstandaard en een high-end ITX-behuizing. Met de Taku neemt je PC vrijwel geen extra ruimte op je bureau in beslag, terwijl de behuizing tegelijkertijd groot genoeg is om een high-performance (game) PC in te bouwen. Er is ruimte om je toetsenbord wanneer je de PC niet gebruikt onder de Taku te plaatsen; ideaal voor wie van een opgeruimd bureau houdt. De Taku is geschikt voor een videokaart tot 28 cm lang, een ITX moederbord en een voeding met SFX of SFX-L form factor. Verder kun je één 3,5" hardeschijf en twee 2,5" SSD's plaatsen. De Taku werd gestart als Kickstarter project en is inmiddels door Cryorig in productie genomen.

Klik hier voor meer informatie.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2018 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2018 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*