Hardware.Info 2018 Countdown 8 december: win een Thermaltake View 71 TG RGB behuizing

66 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Thermaltake View 71 TG RGB behuizing. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

8 december: win een Thermaltake View 71 TG RGB behuizing

Vandaag maak je kans op een Thermaltake View 71 TG RGB behuizing.

De View 71 TG RGB is een spiksplinternieuwe full tower behuizing met panelen van gehard glas met een ongekend mooi uiterlijk. De zijpanelen aan beide kanten van de kast kun je volledig openklappen om zo eenvoudig toegang te krijgen tot al je componenten. De behuizing wordt geleverd met een drietal 140mm Riing RGB casefans, een verticale bevestigingsbeugel voor je videokaart en is direct geschikt voor een 3-weg radiator. Het glas is 5mm dik, wat de behuizing niet alleen de luxe uitstraling geeft, maar ook voor extra stevigheid zorgt.

Aangezien de Thermalte View 71 TG RGB volledig modulair is, heb je als gebruiker de mogelijkheid om je systeem geheel naar wens te assembleren. Voor het plaatsen van SSD's en harde schijven heb je niet eens een schroevendraaier nodig! Videokaart tot 41cm lang passen in de behuizing en de kast is groot genoeg voor zelfs de meest extreme DIY waterkoelingsystemen. Al met al een behuizing voor de échte hardwareliefhebber! 

Klik hier voor meer informatie.

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2018 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2018 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Thermaltake View 71 TG RGB Edition Window Black

Thermaltake View 71 TG RGB Edition Window Black

  • Venster

€ 178,53

3 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*