Hardware.Info 2018 Countdown 15 december: win een Linksys EA8300

24 reacties

De Hardware.Info Countdown is terug! In de aanloop naar 2018 geven we iedere dag een mooie prijs weg. Vandaag een Linksys EA8300. Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen, is je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief. Simpeler kan niet!


Net als vorig jaar geven we in de laatste dagen van het jaar, als dank aan iedereen die zijn adblocker op Hardware.Info heeft uitgeschakeld, weer mooie prijzen weg. Twee maanden lang, van 1 november tot en met 31 december, maak je kans op een prijs ter waarde van minimaal 100 euro. Zo heb je dus 61 kansen om iets te winnen!

15 december: win een Linksys EA8300

Vandaag maak je kans op een Linksys EA8300.

De nieuwste generatie AC Wi-Fi met MU-MIMO technologie levert Wi-Fi signalen aan alle apparaten tegelijk, met dezelfde snelheid. De intelligente tri-band technologie verdubbelt de prestaties ten opzichte van een dual-band router. Eenvoudig te installeren via de browser en Linksys-app.

Linksys EA8300

Hoe kun je winnen?

Hoe maak je kans op deze mooie prijs? Heel simpel: schrijf je via deze speciale link in op de Hardware.Info Nieuwsbrief. Meer hoef je niet te doen!

Klik hier om je in te schrijven voor de Hardware.Info Nieuwsbrief en maak kans op de prijs.

Ben je al ingeschreven op de nieuwsbrief? Meld je ook dan via bovenstaande link opnieuw aan om automatisch deel te nemen aan de weggeefactie. Ook als je je opnieuw inschrijft, zul je de nieuwsbrief niet dubbel ontvangen. Let op: voor iedere Countdown 2018 actie moet je je opnieuw inschrijven via de specifieke links voor alle acties.

Deelnemen kan tot morgenochtend 9:00. Dan komt de volgende Hardware.Info 2018 Countdown actie online.

Voor deze prijsvraag gelden de standaard voorwaarden voor Hardware.Info acties. Die kan je hier teruglezen. We nemen uiterlijk de tweede week van januari contact op met de prijswinnaars, per e-mail.


1 besproken product

Vergelijk   Product Prijs
Linksys EA8300

Linksys EA8300

  • 802.11ac (Wi-Fi 5)
  • Tri-band
  • AC2200

€ 119,00

2 winkels
« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*