HTC U12 heeft minimale bezels?

Door , bron: Android Central


Inmiddels is 2018 aangebroken en zal ook HTC een nieuw vlaggenschip gaat lanceren. Dit toestel lijkt als U12 door het leven te gaan en moet de nodige upgrades krijgen om met het grove geschut uit Korea en de Verenigde Staten te kunnen concurreren. Renders geven nu mogelijk een eerste indruk van de voorzijde.

Dat de huidige U11 een opvolger krijgt, staat vrijwel vast. Ook dook de U12 recent op in een lijst van smartphones die de Snapdragon 845 van Qualcomm mee zullen krijgen. Samsung, LG en inmiddels ook Apple hebben de schermranden in 2017 tot een minimum gereduceerd en er wordt verwacht dat HTC het met de U12 ook gaat doen. De render toont alleen een uitgeschakelde  voorzijde, waarmee het toestel eigenlijk zonder voorkennis op diverse andere toestellen zou kunnen lijken. De randen van het glas lijken af te lopen, terwijl een fysieke knop niet aanwezig is.

Het blijft een render, dus het is zoals altijd niet te zeggen hoe betrouwbaar dit is. Voor nu lijkt HTC de U12 voor mei op het programma hebben staan en een grotere U12+ voor juni


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*