Apple HomePod-speaker krijgt goedkeuring van FCC

Door , bron: bgr.com


In november vorig jaar schreven we al dat Apple zijn slimme HomePod-speaker uitgesteld had van een lancering in december naar een later tijdstip in 2018. Nu een tweetal maand later heeft de Amerikaanse Federale Communicatie Commissie, kortweg FCC, de HomePod goedgekeurd.

Details over de speaker zijn niet vrijgegeven, maar de vrijgegeven documenten zijn voornamelijk van 27 september, al zijn ze nu pas vrijgegeven. Dit doet vermoeden dat er aan de hardware maar weinig veranderd is en dat het, zoals de laatste geruchten deden vermoeden, voornamelijk om een software-probleem ging.

Een opmerkzame twitteraar merkte eerder deze week ook op dat de HomePod genoemd werd in de licentie van iOS update 11.2.5. Samen met de FCC-goedkeuring lijkt dit dus te duiden op een officiële aankondiging in de nabije toekomst, al is een specifieke datum momenteel nog onbekend.

Bloomberg maakte vorig jaar een interessant achtergrondartikel rond de HomePod waarin ze de speaker vergelijken met zijn Echo-tegenhanger en het hebben over het 3 jaar lange ontwikkelingsproces.

Onderkant van de HomePod volgens de FCC


De HomePod op wwdc, via Cnet


Vergelijken

In dit nieuwsbericht besproken twee producten

  Product Laagste prijs

Apple HomePod Space Grey

Apple Airplay, Bluetooth, WiFi

Specificaties

Apple HomePod White

Apple Airplay, Bluetooth, WiFi, Ingebouwde speakers

Specificaties Prijzen

349,00 €

gem. 349,00 €
1 shop, 1x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*