Benchmarkdatabase wijst op Sony-smartphone met 18:9-scherm en Snapdragon 845

Door , bron: GSM Arena, techupdate3


Drie weken geleden verscheen er informatie over een nieuwe smartphone van Sony, waarbij een 3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting afwezig zou zijn. Ook werd er gesproken over een 18:9-beeldverhouding voor het scherm, waar Sony tot op heden vasthield aan 16:9. Nu zijn er in de benchmarkdatabase van AnTuTu aanwijzingen verschenen dat er inderdaad een Sony-toestel met een dergelijke schermverhouding aan zit te komen, met de codenaam H8266.

Het opgedoken toestel voorziet in een scherm met een resolutie van 1080 bij 2160 pixels. Onder de kap schuilt een Qualcomm Snapdragon 845 SoC in combinatie met 4 GB werk- en 64 GB opslaggeheugen. Volgens eerdere geruchten zouden er aan de achterzijde twee 12-megapixel camera's terug te vinden zijn, terwijl de voorkant wordt gesierd door een 15-megapixel exemplaar. Verder werd er gesproken over waterdichte eigenschappen, een accucapaciteit van ruim 3200 mAh en ondersteuning voor Qnovo Adaptive Charging. Als besturingssysteem staat Android 8.0 Oreo geïnstalleerd.

Mogelijk wordt het desbetreffende toestel onthuld tijdens het Mobile World Congress 2018, dat eind deze maand in Barcelona wordt gehouden.


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*