ID-Cooling kondigt Dashflow 240 RGB waterkoelsysteem met G1/4-fittingen aan

Door , bron: TechPowerUp


ID Cooling heeft een nieuw all-in-one waterkoelsysteem aangekondigd; de Dashflow 240 RGB. Zoals de naam al doet vermoeden voorziet dit model in een 240 mm radiator, waarop standaard twee 120 mm-ventilatoren aanwezig zijn, en ontbreekt ook rgb-verlichting niet. Door het gebruik van reguliere G1/4-fittingen is het daarnaast mogelijk om het systeem naar eigen voorkeur aan te passen, al wordt dit door de fabrikant niet aangeraden voor gebruikers die geen ervaring met custom waterkoelsystemen hebben.

De pomp, die in het cpu-waterblok is geïntegreerd, verplaatst volgens de fabrikant 450 liter per uur aan koelvloeistof. Het cpu-blok heeft een koperen basis en is voorzien van rgb-verlichting aan de bovenzijde. Ook de DF-12025 static pressure ventilatoren op de radiator zijn voorzien van rgb-verlichting, waarbij er negen leds rondom de motor zijn gepositioneerd. De verlichting van beide onderdelen wordt aangesloten op een hub die op zijn beurt wordt aangesloten op de rgb-header van een moederbord, om op die manier de verlichting te kunnen synchroniseren. De ventilatoren zijn pwm-gestuurd en doen hun werk op een draaisnelheid variërend van 900 tot 2000 rpm, waarbij ze volgens de fabrikant tot 56,5 cfm aan lucht verplaatsen. ID Cooling claimt dat de complete set tot 350W aan hitte af kan voeren.

De ID Cooling Dashflow 240 RGB is geschikt voor Intel lga115x, lga1366, lga2011-3 en lga2066 evenals AMD socket fm1, fm2(+), am2(+), am3(+) en am4. De adviesprijs bedraagt 140 USD.


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*