Video's Galaxy S9 leggen extra aandacht op camera en live emoji's

Door , bron: Android Guys


De Galaxy S9-reeks wordt volgende week aan de vooravond van het Mobile World Congress naar verwachting onthuld. Er is al veel bekend over de twee toestellen, maar drie nieuwe video's onderstrepen voor de onthulling nog eens waar Samsung de aandacht op wil richten.

Eerder richtten we onze aandacht reeds op de cameramodules die Samsung wil gaan gebruiken. Door gebruik te maken van Isocell-technologie wil de fabrikant een snellere sensor gebruiken die 1080p-opnames met 480 fps mogelijk zou moeten maken. Ook een versnelde autofocus zou hier een onderdeel van uitmaken. Daarnaast zou Samsung ook de kwaliteit willen vergroten onder donkere omstandigheden, wat een beetje het achilleshiel is van vrijwel elke smartphone. De cameramodules en de beschreven kenmerken komen dan ook terug in de eerste twee video's. De eerste video toont de slow-motion in combinatie met extreme sporten, terwijl de tweede video zich richt op donkere omstandigheden.

De derde video toont echter iets heel anders. Samsung lijkt net als Apple live emoji's te gaan inbouwen in zijn nieuwe toestellen. Dit getuigd echter ook van accurate gezichtsherkenning en -tracking.


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*