Documenten hinten naar nieuwe iPads in maart

Door , bron: MacRumors, Consomac


Hoewel relatief onder de radar gebleven, lijkt Apple reeds volgende maand twee nieuwe iPads aan te gaan kondigen. De twee apparaten zijn opgedoken in documenten van de Eurasian Economic Commission (EEC) ter registratie.

Volgens de Franse website Consomac, lijkt Apple volgende maand zijn iPads een update te gaan geven. Het gaat hier om apparaten met modelnummer A1893 en A1954. Op de desbetreffende lijst vindt men nog een aantal samples met onbekende codes, waardoor het niet geheel duidelijk is wat men op de lijst ziet.

Men verwacht dat Apple de lager gepositioneerde (non-Pro) 9,7-inch iPad een update zal geven, net als de iPad Mini. Apple zou naar verluidt al een tijd een goedkopere 9,7-inch iPad in de pijplijn hebben, die het bedrijf voor 259 USD zou willen aanbieden. Hiermee lijkt de te introduceren iPad geen topmodel te worden. Ook een iPhone SE en een iPad Pro met Face ID staan nog op de planning, maar lijken niet de twee besproken modelnummers te zijn.

Aangezien opgedoken EEC-documenten in eerdere instanties vaak een goede voorspeller zijn geweest, is het niet onwaarschijnlijk dat er binnenkort nieuwe iPads zullen verschijnen. De precieze specificaties zijn vooralsnog onbekend.

De desbetreffende lijst

 


Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*