Singularity kondigt 950$-kostende Spectre-behuizing aan

32 reacties

Bijna alle Hardware.Info-lezers zullen een mooi stukje hardware ongetwijfeld kunnen appreciëren. Dat stukje hardware moet echter ook 'verpakt' worden, meestal in een behuizing. Cases die (bijna) even veel kosten als het ingebouwde systeem, zijn echter schaars. Singularity Cases heeft er zich toch aan gewaagd en komt met de Spectre: een 950 dollar-kostend gevaarte.

De kast met een grootte van 556 x 535 x 304 mm kan moederborden aan met een eatx-form-factor en weegt in totaal 15 kg. Hij biedt plaats voor 8 uitbreidingssloten, drie 2,5inch-bays en twee 3,5 inchers. Er is ruimte voorzien voor twee 360mm-radiators: één aan de bovenkant en één aan de voorzijde.

De videokaart mag een maximale lengte en hoogte hebben van respectievelijk 500 en 150 mm en kan eventueel verticaal gemonteerd worden. De cpu-koeler mag maximaal 150 mm hoog zijn. Aan de voorzijde vinden we vier usb 3.0-aansluitingen, alsook een hoofdtelefoon- en microfoon-aansluiting.

De Spectre is al bestelbaar, maar er is een wachttijd van 4 tot 6 weken voor de eerste 100 exemplaren, na de verkoop van deze eerste 100 stijgt de wachttijd tot 8 à 10 weken.

Bron: Singularitycases

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*