'Afbeeldingen opgedoken van mogelijke Apple iPhone X Plus'

11 reacties

Via de MacX forums in China zijn afbeeldingen opgedoken van wat weleens de iPhone X Plus zou kunnen zijn. Het gerucht dat er een iPhone X Plus later dit jaar uitgebracht zou worden kwam al eerder naar boven en de gelekte afbeeldingen zouden dit gerucht weleens kunnen ondersteunen, al adviseren we altijd deze geruchten met de nodige korrels zout te nemen.

Op de afbeeldingen zien we een digitiser en onderdelen van het beeldscherm. Het zou hierbij gaan om een 6,5" scherm, die gefabriceerd zouden worden in de LG Display-fabriek in Vietnam. Volgens analisten van Barclays bank zouden de nieuwe iPhone X-modellen met een kleinere inkeping aan de bovenkant komen, al is dat lastig te zien aan de gelekte afbeeldingen.

Verder blijkt dat de nummers op de flexibele kabel aan de onderkant van de digitiser van de iPhone X Plus zouden zijn. Gebruikers van het MacX forum zeggen dat de nummers overeenkomen met het formaat wat Apple heeft gebruikt bij eerdere iPhones. Ook wordt er geclaimd dat het '1746_08'-nummer refereert aan de 46e productieweek van 2018; in het midden van november, wat weer overeenkomt met de lancering van de iPhone X in 2017.

 

Bron: Pocket-lint

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*