Samsung: 'We verkopen Galaxy S9(+) in Nederland standaard als dual-sim' - update

92 reacties

Doorgaans zien we dat de Samsung topmodellen smartphones beschikbaar komen in zowel single-sim als dual-sim versies, maar dat laatstgenoemde niet in de Benelux te koop is. Met de Galaxy S9(+) is er ook een dual-sim-versie en het lijkt erop dat alle modellen op dit moment dual-sim zijn, zo blijkt uit de Hardware.Info Prijsvergelijker. Daarnaast verkoopt Samsung nu ook alleen dual-sim toestellen.

Samsung zelf maakte er bij de introductie van de Galaxy S9 melding van dat het tweede nano-simslot ook dienstdoet als slot voor een micro-sdkaart, waardoor het aannemelijk is dat er alleen een interne wijziging is die de tweede nano-sim mogelijk maakt. Zowel de reguliere S9 als de grotere S9+ krijgen de dual-sim-versie.

De prijzen zijn gelijk aan de adviesprijzen van de single-sim versies van de smartphones, met 849 euro voor de S9 en 949 euro voor de S9+. Of er ook single-sim versies te koop zullen zijn is niet bekend.

Update 1-03 9:34:

Na navraag door Hardware.Info geeft Samsung als reactie dat het in Nederland inderdaad standaard de dual-sim versies van de Galaxy S9(+) verkoopt. Dit nieuwsbericht is daarop aangepast. Ook in België verkoopt Samsung alleen dual-sim.

Bronnen: Hardware.Info Prijsvergelijker, Samsung

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*