Volledig koperen Cryorig C7 Cu CPU-koeler komt eind volgende maand voor 49 euro

23 reacties

Bijna een jaar geleden kondigde Cryorig hem al aan, de koperen versie van de C7 - het eerste exemplaar in de aanstaande Cu-lijn. Inmiddels heeft de fabrikant een prijskaartje aan deze top-down cpu-koeler gehangen, en weten we wanneer hij beschikbaar gaat komen.

De reden dat Cryorig met deze koeler komt, is de verhoogde koelcapaciteit: vergeleken met de 'normale' C7 met aluminium vinnen moet er een verbetering van zo'n 15 procent zijn. Dat zou vooral interessant moeten zijn voor mensen die een compact systeem, met bijvoorbeeld een itx-moederbordje, willen bouwen; vandaar ook dat het eerste model in deze Cu-serie de top-down C7 is.

Aan de basis staan vier heatpipes, die samen met het koelblok zo'n 613 gram aantikken op de weegschaal. Bovenop vind je een 92mm-ventilator met een draaisnelheid van 600 tot 2500 rpm, die daarbij naar verluidt zo'n 30 dB(A) geluid produceert. De luchtverplaatsing bedraagt 40,5 cfm met een statische druk van 2,8 mmH2O. Het opgegeven maximale koelvermogen is een tdp van 115 watt.

De Cryorig C7 Cu komt eind mei beschikbaar voor een adviesprijs van 49 euro. Het geheel is compatibel met de volgende sockets: Intel LGA 115x en AMD FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+) en AM4.

Bron: Cryorig

« Vorig bericht Volgend bericht »
0