‘Samsung Galaxy S9 Active met 4000mAh-accu op komst’

Door , bron: Ready Tricks


Het is niet ongebruikelijk dat fabrikanten speciale versies van hun ‘normale’ smartphones introduceren. Samsung staat onder andere bekend om zijn ‘Note’ en ‘Active’ modellen waarbij de laatste categorie voornamelijk gericht is op de extremere gebruikersscenario’s. Met de introductie van de S9 was het wachten op een S9 Active. Hoewel het toestel nog niet officieel aangekondigd is, is wel al het een en ander gelekt.

Als we de bron van Ready Tricks mogen geloven, werkt Samsung inderdaad aan een Active-variant van haar nieuwste vlaggenschip. Volgens de bron mogen we het toestel, met modelnummer SM-G893, in de tweede helft van dit jaar verwachten en beschikt het toestel over een Snapdragon 845 system-on-a-chip en een 5,8-inch Quad HD+-paneel. Verder zal er naar verluidt vier gigabyte werkgeheugen en 64 gigabyte opslag terug te vinden zijn. De cameraconfiguratie zou identiek zijn aan die van de S9 namelijk een 12-megapixel camera aan de achterkant en een 8-megapixel selfie-camera.

Hoewel nog niks zeker is, doen geruchten de ronde dat de Active een 4000mAh-accu meekrijgt. Wie dus een high-end toestel met een ‘enorme’ accucapaciteit wil, heeft binnenkort wellicht een optie erbij.

Merkwaardig is dat de gelekte informatie in het Nederlands is. Dit zou kunnen betekenen dat de S9 Active wellicht ook naar de Nederlandse markt komt – iets wat in het verleden niet altijd het geval was. Wanneer het toestel daadwerkelijk geïntroduceerd gaat worden, is nog niet bekend.

Samsung Galaxy S8 Active


Dossier

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*