EKWB onthult monoblock voor Gigabyte X470 Aorus Gaming 5 WiFi moederbord

5 reacties

Het Sloveense EKWB heeft een nieuw waterblok aangekondigd onder de naam EK-FB GA X470 Gaming 5 RGB Monoblock. Zoals de naam reeds aangeeft gaat het om een monoblock, waarmee zowel de gebruikte am4-processor als de stroomvoorziening op het moederbord worden gekoeld, voor het Gigabyte X470 Aorus Gaming 5 WiFi moederbord om precies te zijn. Daarnaast voorziet hij in rgb-ledverlichting met ondersteuning voor Gigabyte Fusion.

Het monoblock in kwestie is opgetrokken uit koper, maar heeft een vernikkelde afwerking. De bovenkant is doorzichtig, zodat zowel de koelvloeistof als de ingebouwde verlichting goed te zien zijn. Voor deze verlichting is er een 4-pin aansluiting aanwezig, die op een moederbord-header of een led-controller kan worden aangesloten. Ook is het mogelijk om de ledstrip te verwijderen of te vervangen.

Het EK-FB GA X470 Gaming 5 RGB Monoblock draagt een adviesprijs van €139,90. Hij is reeds als pre-order beschikbaar op de website van de fabrikant en via partner resellers. Vanaf 14 mei zal het bedrijf van start gaan met de levering.

Bron: TechPowerUp

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*