EKWB baseert limited edition Supremacy Edge-waterblokken op Sloveens gebergte

1 reactie

EK Water Blocks brengt een nieuwe variant zijn populairste cpu-waterblok, de EK-Supremacy EVO, uit als limited edition met een oplage van honderd stuks per kleuroptie. De modellen in kwestie dragen de naam EK-Supremacy Edge en hebben een opvallend uiterlijk, waar tevens een verhaal achter zit. Zo staat de hoekige structuur voor de Kamnik-Savinja Alpen, een gebergte in EKWB's thuisland Slovenië, terwijl de badge met het logo de geografische locatie van het EKWB-hoofdkwartier ten opzichte van dit gebergte vertegenwoordigt.


Het EKWB-hoofdkwartier met de Kamnik-Savinja Alpen op de achtergrond.

De EK-Supremacy Edge waterblokken hebben een koperen basis en een bovenkant van, afhankelijk van het gekozen model, zwart pom-acetal of doorzichtig plexiglas. Door het bijzondere ontwerp kunnen ze out-of-the-box alleen gebruikt worden met EK-ACF 10/13 mm compressiefittingen voor gebruik met zachte slangen, of EK-HDC 12 mm G1/4-fittingen voor gebruik met een hard buizensysteem. Er worden echter twee 8 mm riser adapters meegeleverd, waarmee ook andere fittingen gebruikt kunnen worden. De waterblokken zijn out-of-the-box geschikt voor Intel lga115x en lga20xx, daarnaast worden er bevestigingsmaterialen meegeleverd om ze ook in combinatie met de AMD am4-socket te kunnen gebruiken.

De limited edition EK-Supremacy Edge waterblokken zijn vanaf dinsdag 8 mei om 16:00 uur te bestellen via de website van de fabrikant. Het lijkt hier echter slechts om een gedeelte van de beschikbare exemplaren te gaan, later zou een ander gedeelte beschikbaar komen via partner resellers. Het is tot op heden niet duidelijk wat ze exact gaan kosten.

Bron: EKWB

« Vorig bericht Volgend bericht »
0
*