Samsung Galaxy A3 (2017) ontvangt Oreo-update, Galaxy S7- en S7 Edge-update ook voortgezet

Door , bron: Androidworld


Samsung is momenteel bezig met het uitrollen van de Android 8.0 Oreo-update voor hun toestellen. De Oreo-update bevat veel nieuwe functies, zoals: notificatiekanalen en -kleuren; Iconen in verschillende vormen; sneller opstarten en snellere apps; het beperken van achtergrondprocessen en de functie om meerdere schermen te koppelen aan het toestel.

Een maand geleden berichtten we dat Samsung zijn Android 8.0 Oreo-update uit zou stellen tot 18 mei. Momenteel rolt de Oreo-update uit voor de Galaxy A3 (2017). Ook is het nieuws naar buiten gekomen dat Samsung weer bezig is met het uitrollen van de update naar de Galaxy S7 en S7 Edge. Eerder deze maand was de Galaxy A5 (2017) al aan de beurt.

De reden waarom de Galaxy S7 en S7 Edge de update nog niet hebben ontvangen, was vanwege een probleem waarbij een aantal gebruikers te maken kregen met zogeheten bootloops. Hierbij herstart het toestel zich continu, waardoor het onbruikbaar wordt. Sammobile meldt nu dat het bootloopprobleem is opgelost en dat de update wereldwijd uitgerold wordt. Wanneer gebruikers van de S7 en S7 Edge de update zullen krijgen, wordt overigens niet genoemd. 

de Samsung Galaxy S7 (rechts) en S7 Edge (links)


In dit nieuwsbericht besproken product

  Product Laagste prijs

Samsung Galaxy S7 Edge 32GB White

Android 6, 32 GB, 5.5 inch, 2560x1440, 12 MPixel, 4G

Specificaties Prijzen

415,00 €

gem. 415,00 €
1 shop, 1x voorraad

Vandaag in het nieuws

Hardware.Info maakt gebruik van cookies.
*